parkrestaurant lingezegen - landgoed welderen

Gezellig eten, drinken en borrelen

menukaartSeizoenskaart

Restaurant

Aan de rand van Golfbaan Bleijenbeek vindt u Paviljoen Bleijenbeek. Een prachtig, ruimtelijk en open restaurant met een prachtig, groots terras vanaf waar u een wondermooi uitzicht heeft over de golfbaan en het landgoed. U bent altijd welkom in ons restaurant om te genieten van het uitzicht, een heerlijke lunch, borrelgarnituur of diner of uiteraard een drankje. In de zomer bieden wij u een uitgebreid drie gangenmenu, passend bij het seizoen. Mocht u minder tijd hebben en iets kleins willen eten, kunt u ook kiezen voor een van onze daggerechten of plategerechten.

Tevens is het restaurant beschikbaar als feestlocatie voor zowel grote als kleine partijen. Samen met het keukenteam kunnen we een prachtig feest voor u voorbereiden, inclusief buffet, een speciaal samengesteld menu of diverse borrelgarnituren.

Openingstijden

U kunt plaats nemen in het restaurant vanaf 8:00 ’s ochtends, tot ’s avonds laat. De keuken opent om 11:30 en sluit om 21:00. Met extreme weersomstandigheden kunnen de openingstijden afwijken.

Golfen en eten

Uiteraard kunt u ervoor kiezen om na een sportieve dag op de golfbaan plaats te nemen in ons restaurant om een gezellig hapje te eten met uw medespelers. Een etentje in het restaurant geeft u net dat éxtra beetje gezelligheid en maakt uw dagje uit helemaal compleet. Een dagje ‘golfen en eten’ is bij Golfbaan Landgoed Bleijenbeek makkelijk te combineren door het aantal diverse golf-arrangementen die wij u kunnen bieden. De arrangementen van Golfbaan Bleijenbeek kunt u via onderstaande link bekijken.

Tevens kunt u voordat u de baan op gaat om een ronde golf te spelen genieten van een lunch in het restaurant. Mocht u iets minder tijd hebben kunnen wij voor u een lunchpakketje klaarmaken en aan u meegeven, zodat u tijdens het golfen kunt lunchen.

Catering

Paviljoen Bleijenbeek is een veelzijdig restaurant met een ervaren team van koks en bediening. Met veel ervaring als feest- en evenementenlocatie kunnen wij u ook diverse mogelijkheden voor cateringprojecten bieden. Tevens kunnen wij u ook voorzien van baancatering tijdens uw golfwedstrijd. Zo kunnen wij u op de baan voorzien van hapjes en drankjes zonder dat het uw spel hoeft te onderbreken.

Mocht u interesse hebben, of meer vragen hebben over de mogelijkheden van catering die we u kunnen bieden kunt u contact opnemen met Landgoed Golfbaan Bleijenbeek via 0485-530084 of via receptie@bleijenbeek.nl óf u kunt naar de mogelijkheden vragen bij de receptie.

Gezellig een hapje komen eten? Reserveer hier!