Landgoed Bleijenbeek

Beleef momenten die u nooit meer zult vergeten

sfeerimpressiemaak een afspraak

Feestlocatie

In het midden van de prachtige omgeving van Nationaal Park de Maasduinen vindt u Landgoed Bleijenbeek. Een ruime, open en vriendelijke locatie voor het feest wat u in gedachte heeft. Landgoed Bleijenbeek is een toegankelijke en unieke locatie in een rustige, romantische omgeving waar u een ontspannen feest kunt organiseren in een rustieke en sfeervolle ambiance.

Voor zowel grote als kleine partijen kunnen wij u van dienst zijn op ons landgoed. Als feestlocatie kunnen wij u voorzien van de benodigde ruimte die u nodig heeft. U kunt er voor kiezen om uw feest in het restaurant of de vergaderzaal te organiseren. Voor u zullen wij de vergaderzaal aankleden en voorbereiden voor het feest of een deel van het restaurant afschermen, zodat u in het hart van Landgoed Bleijenbeek toch uw gasten in een privé sfeer kunt ontvangen. Hierbij kunnen wij ook een deel van het terras afschermen voor uw feest, zodat u en uw gezelschap ook buiten van het uitzicht kunnen genieten.

Uiteraard is het voor u ook mogelijk om een sportief element toe te voegen aan uw feest en een leuk uitje op de golfbaan te organiseren. Deze optie wordt op Landgoed Bleijenbeek veelvuldig gebruikt door gasten. Zo worden er vaak supagolf toernooitjes georganiseerd, golflessen gegeven en wandeltochten georganiseerd – eventueel met een rondleiding door de ruïne.

Wanneer u wenst gebruik te maken van het restaurant, kunt u in samenwerking met ons bedreven keukenpersoneel een keuze maken voor een buffet, een samenstelling van diverse borrelgarnituren of een door speciaal samengesteld menu voor uw gasten.

Trouwlocatie

Bent u op zoek naar een unieke trouwlocatie die u en uw gasten voor altijd bij zullen blijven? Landgoed Bleijenbeek biedt u een prachtige en bovenal unieke trouwlocatie in Kasteelruïne Bleijenbeek, gelegen op het Landgoed. U waant zich in een groene, natuurlijke en historische omgeving terwijl u geniet van de ambiance van het nationaal park en de cultuurrijke omgeving. Kasteelruïne Bleijenbeek is een trouwlocatie met een verhaal en zorgt voor een dag die u nooit meer zult vergeten.

Landgoed Bleijenbeek, gelegen in Afferden Limburg, is met Kasteelruïne Bleijenbeek een aangewezen officiële trouwlocatie binnen de gemeente Bergen. Samen met u organiseren wij een ceremonie en/of huwelijksfeest waarin u val al uw wensen wordt voorzien. U hoeft zich nergens zorgen om te maken; wij regelen een prachtige ceremonie voor u inclusief de aankleding van de ruïne.

Uiteraard kunt u op Landgoed Bleijenbeek ook terecht voor een fotoreportage met uw gasten en uw partner.

Wij bieden u een verscheidenheid aan mogelijkheden voor het vieren van uw huwelijk en huwelijksfeest. Uiteraard kunt u kiezen voor een huwelijk in Kasteelruïne Bleijenbeek, maar mocht u willen trouwen op het Paviljoen zelf, of wellicht buiten op het landgoed, is dit uiteraard ook mogelijk. Als onderdeel van uw huwelijksfeest kunt u genieten van een prachtig en heerlijk huwelijksdiner of buffet en uw dag feestelijk afsluiten in het Paviljoen.

Samen met ons team zorgen wij ervoor dat u de dag van uw leven krijgt en dat u van al uw wensen wordt voorzien. Niets zal u ontbreken tijdens de mooiste dag van uw leven!

Sportieve locatie

Golfbaan Landgoed Bleijenbeek is de ultieme locatie voor uw sportieve uitjes. Met een breed scala aan keuzes op en rondom het Landgoed, vindt u al snel een sportieve activiteit die bij u en uw gezelschap past. Zo kunnen wij u voorzien tijdens bedrijfsfeesten, kleine of grote familie- en vriendenfeesten, kinderfeestjes of uiteraard uw eigen golfevenement.

Een aantal voorbeelden van de sportieve uitjes die wij voor u kunnen organiseren zijn: wandelen en fietsen in de omgeving, een rondleiding bij de ruïne, SupaGolf, golflessen en golfclinics.

Uiteraard is het mogelijk om uw sportieve uitje te combineren met een bezoek aan het restaurant. Zo kunnen we voorafgaande aan uw geplande activiteit een ontvangst organiseren met lunch of gebak, of een diner na afloop.

Maak een afspraak