Golfen op Landgoed Bleijenbeek

Als greenfee speler bent u uiteraard van harte welkom op Golfbaan Landgoed Bleijenbeek. Landgoed Bleijenbeek heeft een breed aanbod aan greenfee’s voor de golfer – in combinatie met een bezoekje aan het restaurant in Paviljoen Bleijenbeek of zonder.

De arrangementen variëren door het jaar heen om u zo een fantastische golfervaring te bieden, passend bij het seizoen. De actuele aanbiedingen die nu van kracht zijn op Landgoed Bleijenbeek kunt u onderaan deze pagina vinden. De prijzen van onze standaard greenfee’s en greenfeearrangementen vindt u terug in onderstaande prijstabel.

Wij hanteren geen vaste starttijden, maar wel bieden we indicatie-starttijden, wanneer u verzekerd wilt zijn van een starttijd op Landgoed Bleijenbeek kunt u contact opnemen met de receptie via 0485-530084 of u kunt via E-Golf4U.

Voor groepen vanaf 12 personen sluiten wij de 1e tee. Indien u een groepsreservering wilt maken dan kunt u contact opnemen met de Sales & Events afdeling, Wietske Hendriks, w.hendriks@bleijenbeek.nl  of via de receptie 0485-530 084.

TARIEVEN

geldig vanaf 1 november2016 tot 1 april 2017.

18 holes Championship Course week weekend
Greenfee 18 holes €   41,50 €  49,00
Winterdaghap arrangement 18 holes* €   51,50 €  59,00
Winterdaghap arrangement 9 holes* €   36,00 € 39,50
Greenfee 9 holes €   25,50 € 29,00

GVB/Baanpermissie of Golfpaspoort stap 2 verplicht! Dit bewijs dient u aan te kunnen tonen.

*   Incl. koffie/thee lekkernij, greenfee, 1 consumptie naar keuze en een plategerecht.

Leden van Golfclub Bleijenbeek en Welderen kunnen max. 3 gasten introduceren tegen 20% korting op het geldende week greenfeetarief. Introduces van golfclubleden betalen geen weekendtoeslag. Niet geldig i.c.m. horeca (arrangementen) en andere aanbiedingen.

9 holes Par 3 – 4 baan week weekend
Greenfee 9 holes € 20,00 € 23,50
Greenfee dagkaart € 22,50 € 26,00
9 holes Pitch- en Puttbaan Alle dagen
Greenfee (dagkaart) € 10,50
Huur materiaal en ballen €   2,50
Jaarkaart € 150,00

Alle bovenstaande bedragen zijn incl. gebruik van de driving range en de oefengreens.

Oefenfaciliteiten                          (drivingrange, oefenbunkers,-greens) Alle dagen
Dagkaart € 6,00
Registratielidmaatschap € 10,00

N.B. Introductietarieven gelden voor de flightgenoten van de leden van Golfclub Welderen.

Wij hebben een aantal handicarts en buggy’s te huur. U kunt deze maximaal 2 weken van tevoren reserveren bij de receptie.
Kosten hiervoor bedragen:

Handicart met handicart pas € 5,00
Bijrijder met handicartpas € 0,00
Bijrijder zonder hcpas + € 5,00
Verhuur buggy  € 25,00

Aanbiedingen & Arrangementen

Huidige aanbiedingen en greenfee arrangementen
Op Landgoed Bleijenbeek hebben wij altijd diverse aanbiedingen en arrangementen om uw golfbeleving op Landgoed Bleijenbeek zo leuk mogelijk te maken. Via onderstaande link vindt u de aanbiedingen die op dit moment van kracht zijn!

Meer informatie

Golfen, eten en slapen in de omgeving

Ook wanneer u een keertje een (golf) weekendje weg wilt heeft Golfbaan Landgoed Bleijenbeek aantrekkelijke arrangementen in samenwerking met diverse hotels en restaurants in de nabije omgeving van het Landgoed. Via onderstaande link kunt u de uitgebreide diverse arrangementen ontdekken.

Meer informatie

Camperplekken op Landgoed Bleijenbeek

Wilt u zo dicht mogelijk bij de golfbaan slapen? Op Landgoed Bleijenbeek hebben wij tevens camperplekken waar u met uw camper of caravan een aantal nachtjes kunt blijven slapen. Voor maar €10,00 per nacht kunt u een staanplaats op Landgoed Bleijenbeek huren en voor €12,50 per nacht kunt u een staanplaats mét stroom huren! Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de faciliteiten in Landgoed Bleijenbeek (douches, toiletten) en kunt u lunchen en dineren bij Paviljoen Bleijenbeek.

Voor beschikbaarheid van de camperplekken kunt u contact opnemen met de receptie via 0485-530084.

Boek hier uw starttijd!