landgoed welderen

Lid worden van Golfbaan Landgoed Bleijenbeek

LID WORDEN VAN GOLFBAAN LANDGOED BLEIJENBEEK?

Wilt u vaker gaan golfen? Golfbaan Landgoed Bleijenbeek heeft een divers aantal aan lidmaatschappen voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt.

Door de diverse aantallen aan lidmaatschappen kunt u al snel een lidmaatschap vinden die bij u én bij uw golfwensen past. Zo kunt u ervoor kiezen om alleen gebruik te maken van de oefenfaciliteiten of van de Par 3-4 baan. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een groter abonnement waarmee u op alle dagen toegang heeft tot alle faciliteiten en banen.

Waarom zou u vaker moeten golfen? Op Golfbaan Landgoed Bleijenbeek hebben we een aantal banen waardoor u altijd afwisselende dagen op de golfbaan heeft of uzelf kunt uitdagen om uw spel te verbeteren op de banen die u al kent.

Golfen is een leuke, gezonde sport waarbij u de volledige dag in de frisse buitenlucht spendeert. Tevens organiseren we op Golfbaan Landgoed Bleijenbeek vaak vriendelijke competities en evenementen waardoor u ook veel andere golfers leert kennen en een gezellige tijd beleeft op de golfbaan.

Speelvergoeding Contributie Golfclub Totale kosten
PRIVÉLIDMAATSCHAPPEN

 

Jaarlidmaatschap Championchip Course
Speelrecht op alle dagen op Bleijenbeek
Speelrecht op Welderen 
(ma-vr gehele dag en in het weekend na 13:30 uur)
€ 1.202,00 € 65,00 € 1.267,00
Jaar lidmaatschap Par 3-4 Baan
Speelrecht op alle dagen op Bleijenbeek en Welderen
€ 808,00 € 65,00 € 873,00 
Jaarkaart Pitch- en Puttbaan (geen clublid)
Speelrecht op alle dagen op Bleijenbeek en Welderen
€ 150,00 nvt  € 150,00
JEUGDLIDMAATSCHAPPEN
Jeugd t/m 11 jaar
Inclusief 20 uur jeugdgroepslessen
Gratis lidmaatschap met onbeperkt speelrecht op Bleijenbeek (alle dagen) en Welderen (ma-vr gehele dag en in het weekend na 13:30 uur)
€ 0,00 € 25,00 € 250,00
Jeugd 12 t/m 18 jaar
Inclusief 20 uur jeugdgroepslessen
Gratis lidmaatschap met onbeperkt speelrecht op Bleijenbeek (alle dagen) en Welderen (ma-vr gehele dag en in het weekend na 13:30 uur)
€ 0,00 € 25,00 € 325,00
Jeugd 19 t/m 21 jaar
Lidmaatschap met onbeperkt speelrecht op Bleijenbeek (alle dagen) en Welderen (ma-vr gehele dag en in het weekend na 13:30 uur) 
€ 275,00 € 50,00 € 325,00

 

Speelrecht Golfbaan Landgoed Welderen  € 100,00
Geldt voor dezelde voorwaarden als het gekozen lidmaatschap op Golfbaan Landgoed Bleijenbeek– Volledig lid op Bleijenbeek = volledig speelrecht op Welderen
– Par 3-4 lid op Bleijenbeek = Par 3-4 baan speelrecht op Welderen

 

Jaarkaart Pitch & Puttbaan  € 150,00

Familielidmaatschap
Golfen met de hele familie!
Wanneer u en uw partner lid worden, golfen uw kinderen gratis

Bij een volledig lidmaatschap van twee ouders/verzorgers, hebben uw kinderen (t/m 21 jaar) gratis speelrecht en mogen zij het eerste jaar gratis lessen volgen tijdens de reguliere jeugd groepslessen.

Gespreid betalen

Alle lidmaatschappen zijn middels gespreide betalingen te voldoen.
Wenst u liever een maandabonnement af te sluiten? Zie onze maandtarieven en informatie.

Klik hier voor het inschrijfformulier voor nieuwe leden

Klik hier voor het inschrijfformulier voor combi Speelrecht

Wanneer u lid wordt van Golfbaan Landgoed Bleijenbeek geniet u tevens van enorm veel ledenvoordeel. Via onze pagina ‘Ledenvoordeel‘ ontdekt u welke voordelen een lidmaatschap meebrengt!

LANDGOED GOLFKAART

Wilt u vaker golfen op diverse golfbanen in de regio, maar geen lidmaatschap aanschaffen en kiezen voor een thuisclub? Speciaal voor u hebben wij Landgoed Golfkaart. Landgoed Golfkaart is een d-club waarbij u uw handicap online kunt laten registreren zonder lid te worden van een van onze golfbanen. Echter kunt u met een lidmaatschap bij Landgoed Golfkaart wél altijd terecht bij Golfbaan Landgoed Bleijenbeek en Golfbaan Landgoed Welderen om gebruik te maken van de oefenfaciliteiten, zodat u uw spel kunt verbeteren en uw handicap op pijl kunt houden. Tevens krijgt u bij uw lidmaatschap twee greenfee vouchers (per jaar) die u bij beide banen kunt inleveren én kunt u meespelen met de jaarlijkse wedstrijden van Landgoed Golfkaart.

Het is de perfecte oplossing om te kunnen golfen op prachtige golfbanen!

 ZAKELIJKE CONTRACTEN

Bent u geïnteresseerd in een zakelijk contract voor uzelf, of uw werknemers? Dan kunt u overwegen om gecombineerd businesslid te worden bij Golfbaan Landgoed Welderen en Golfbaan Landgoed Bleijenbeek. Met een zakelijk contract kunt u business en leisure combineren doormiddel van de golfsport. Wij hebben diverse mogelijkheden en opties voor zakelijke contracten. Voor de complete inhoud van de zakelijke contracten verwijzen we u graag door naar het speciale zakelijke overzicht hiervan.