Sportieve uitjes

Bent u op zoek naar de perfecte sportieve bezigheid voor u, uw familie, vrienden of collega’s? Op Golfbaan Landgoed Bleijenbeek hebben we een breed scala aan sportieve uitjes voor u om van te genieten. Bij Golfbaan Landgoed Bleijenbeek staat sportiviteit, samenkomst en gezelligheid centraal binnen de diverse soorten sportieve uitjes die wij u kunnen bieden.

Uiteraard zijn golf-uitjes op Landgoed Bleijenbeek erg populair en worden deze ook veelvuldig geboekt als leuk en gezellig uitje. De golfuitjes die wij u kunnen bieden op Landgoed Bleijenbeek zijn interessant voor zowel de golfer als de niet-golfer. Onze sportieve uitjes worden altijd georganiseerd met het oog op het niveau van u en uw gezelschap. Dus heeft u geen ervaring met de golfsport? Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken.

Tevens zijn ons sportieve uitjes ook een fantastische activiteit wanneer u op zoek bent naar ideeën voor uw personeelsuitje! Kortom: alles is mogelijk en golfen kan voor iedereen leuk zijn! Wilt u uw sportieve uitje combineren met een bezoekje aan het restaurant is dat natuurlijk altijd mogelijk.

Onderstaand vind u een aantal sportieve uitjes op een rij staan, om u te inspireren voor uw dagje uit. Wanneer u vragen heeft over een van onderstaande opties, of wanneer u iets anders in gedachten heeft kunt u altijd contact met ons opnemen via 0485-530084 om de opties te bespreken!

Clinic

Een golfclinic is een leuke, leerzame manier om kennis te maken met de golfsport voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer. Bij een golfclinic begint u met een instructie- en oefensessie die gegeven wordt door een van onze golfprofessionals. Als beginnende golfer leer je op een dag als deze de basis van de sport in een gezellige atmosfeer. Als ervaren golfer kunt u een clinic volgen om meer detail in uw spel te krijgen en om uw handicap te verlagen, samen met vrienden of collega’s, bijvoorbeeld.

Als onderdeel van onze golfclinics organiseren wij ook regelmatig wedstrijden met andere deelnemers van de clinics. Deze wedstrijden vinden plaats op de Pitch- en Puttbaan, de 9 holes Par 3-4 baan of de 18 holes Championship Course.

Uiteraard staat u hierbij ook onder begeleiding van de golfprofessional.

Golfclinics worden op maat gemaakt en ingericht naar uw wens. Uiteraard kunt u uw golfclinic ook combineren met een bezoekje aan het restaurant

Tarieven Golfclinics op Golfbaan Bleijenbeek

2 uur € 30,00 p.p.*
3 uur € 36,00 p.p.*
3,5 uur € 40,00 p.p.*
4 uur € 44,50 p.p.*

*op basis van minimale deelname van 7 personen

Bent u op zoek naar een clinic waarbij ook het ontvangst en diner achteraf ook inbegrepen is? Een All-in-Clinic Landgoed Bleijenbeek biedt u deze mogelijkheid. Samen met uw relaties of vrienden bent u sportief bezig en toch staat de gezelligheid bovenaan. U sluit de dag af met een drankje en een diner. De kosten voor de all-in golfclinic bedragen € 82,50 p.p. Dit is inclusief ontvangst, 3,5 uur durende clinic, diner en alle drankjes.

Bij interesse kunt u altijd contact opnemen met Landgoed Bleijenbeek via onderstaand contactformulier of telefonisch contact opnemen via 0485-530084.

Recreatiegolfen

Recreatiegolf is een leuke activiteit die u kunt doen samen met uw collega’s, vrienden of familie. Bij een middagje recreatiegolf, waarbij u begeleid wordt door een golfprofessional, leert u de basisbeginselen van de golfsport. Een recreatiegolf-middag als deze wordt georganiseerd op de Pitch- en Puttbaan van Golfbaan Landgoed Bleijenbeek. Dit is een kleinere golfbaan waar u alle ruimte krijgt om een leuke middag op de golfbaan te spenderen met uw vrienden of familie zónder dat enige ervaring binnen de golfsport noodzakelijk is: u kunt namelijk zonder golfpaspoort of baanpermissie terecht op de Pitch- en Puttbaan!

Tijdens een middag recreatiegolf leert u de beginselen van de golfsport, maar bovenal staat deze middag in het teken van plezier en gezelligheid.

Tarieven Recreatiegolf

Recreatiegolfen op Landgoed Bleijenbeek (inclusief materiaal) kan al voor €12,50 p.p.
Tevens bieden wij u graag verschillende arrangementen aan. Wij ontvangen u graag in het restaurant met een kopje koffie of thee en Limburgse vlaai, vervolgens krijgt u 1 uur les van een golfprofessional en daarna kunt u zelf het geleerde in de praktijk brengen op de 9 holes Pitch- en Puttbaan. De dag kan tevens worden afgesloten met een drie gangen keuze diner. Arrangementen al vanaf  € 18,20 p.p. (golfen en uur les op basis van 15 personen)

Bij interesse kunt u altijd contact opnemen met Landgoed Bleijenbeek via receptie@bleijenbeek.nl of via 0485-530084.

SupaGolf

SupaGolf is een moderne vorm van golf, die het voor een groot publiek mogelijk maakt om de unieke golfbeleving mee te maken. Deze vorm van golf is gebaseerd op het echte golfspel, maar toegankelijk voor iedereen. Met Supagolf wordt er gebruik gemaakt van grotere golfclubs en grote, gekleurde, speciaal gefabriceerde kunststof golfballen. Hierdoor is het spel veel makkelijker gemaakt én dus voor velen ook leuker om te spelen.

Supa Golf is een ideale activiteit voor het gezin, voor een vrijgezellenfeest, als wijze van teambuilding, voor kinderfeestjes of andere groepsuitjes. En het mooiste is dat u kunt spelen zónder ervaring!

Klik hier voor meer informatie over SupaGolf, de bijbehorende tarieven en het contactformulier.

Golfdag

Wilt u samen met uw gezelschap een dag besteden op onze golfbaan? Samen met u en onze golfprofessionals organiseren we voor u een golfdag die volledig voldoet aan uw wensen. Het organiseren van een golfdag op de golfbaan is zowel leuk voor de golfer als voor de niet-golfer. Denk aan bijvoorbeeld een gezellige dag op de kleine of grote baan, met na afloop een prijsuitreiking en diner in het restaurant. Of denk aan een shotgun wedstrijd met baancatering, of een grote ronde golf onder begeleiding van onze golfprofessionals.

De invulling van een golfdag op Landgoed Bleijenbeek wordt in samenwerking met onze professionals en u verzorgd. Zo kunnen wij u voorzien van een dagprogramma op maat, die u samen met uw relaties, vrienden of familie kunt volgen. Met een golfdag als deze blijft u de hele dag sportief en actief bezig: een perfect dagje uit dus!

Golfdagen worden op maat samengesteld. U kunt via receptie@bleijenbeek.nl contact met ons opnemen om een golfdag te organiseren met onze golfprofessionals. Tevens kunt u telefonisch contact opnemen via 0485-530084.

Overige

Uiteraard zijn er op Golfbaan Landgoed Bleijenbeek een groot aantal mogelijkheden om uw dag een sportieve invulling te geven. Mocht u een vraag hebben over een van de bovengenoemde activiteiten of heeft u een voorstel van een activiteit voor u en uw partij? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het personeel van Golfbaan Landgoed Bleijenbeek. Zo kunnen we samen met u, een prachtige invulling aan uw dag geven, volledig naar wens!