Landgoed Bleijenbeek

Het hart van Nationaal Park de Maasduinen

Wandelroute 2,5 kmWandelroute 5 km

Wandelen en fietsen in de omgeving

Landgoed Bleijenbeek, te Afferden, ligt in het midden van de prachtige omgeving van Nationaal Park de Maasduinen: het groene hart van Noord Limburg. Omringd door groene natuur is het dan ook geen verrassing dat u een prachtige wandel- of fietstocht kunt afleggen rondom Landgoed Bleijenbeek. En als officieel startpunt van het Nationaal Park helpen wij u graag op weg bij het vinden van een goede route zodat u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Bovenstaand kunt u onze aanbevolen wandelroutes downloaden. Deze wandelroutes van 2,5 en van 5 kilometer beginnen en eindigen op Landgoed Bleijenbeek en geven u een prachtige indruk van de omgeving.

Wanneer u met de auto komt, kunt u deze gratis parkeren op de ruime parkeerplaats Landgoed Bleijenbeek. Uiteraard kunt u ook aanschuiven in het restaurant of op het terras van Paviljoen Bleijenbeek na afloop van uw wandel- of fietstocht door de Maasduinen.

Mocht u vragen hebben over de omgeving, over de routes of zou u graag iets langer of een andere route willen wandelen en fietsen? Dan kunt u altijd contact opnemen met ons of uw vraag stellen aan de receptie op Landgoed Bleijenbeek.

Happen en Trappen in Nationaal Park de Maasduinen

Happen en Trappen is een landelijke fietsroute aanbieder welke u de mooiste fietsroutes aanbiedt verspreid door de omgeving van Nederland en België. De naam zegt het al, tijdens deze fietstochten bezoekt u ook diverse, lokale restaurants, die u tijdens uw fietstocht tegen komt.

Ook restaurant Landgoed Bleijenbeek is aangesloten bij 1 van deze routes: Maasheggen en Maasduinen.
Tijdens de route van 46 km zult u een stop maken bij 5 lokale restaurant, waarbij Landgoed Bleijenbeek uw laatste stop is. U schuift ’s avonds bij ons aan op het terras en geniet van het dessert terwijl u de laatste golfers van de baan ziet komen.

Het happen en trappen arrangement bedraagt €39,95 inclusief het 5-gangen diner bij alle restaurants.

Klik hier voor meer informatie en het reserveringsformulier

liefde voor Limburg

Deze tips worden mede mogelijk gemaakt door

Happen en Stappen in de Maasduinen

Net zoals Happen en Trappen is ook Happen en Stappen een landelijke wandelroute aanbieder welke u de mooiste wandelroutes aanbiedt verspreid door de omgeving van Nederland en België. Tijdens deze wandeltochten bezoekt u ook diverse, lokale restaurants, waar u een hapje nuttigt tijdens het wandelen van de route. Landgoed Bleijenbeek is aangesloten bij één van deze routes: Bijzondere belevenissen in Nationaal Park de Maasduinen.

Tijdens het wandelen van de 21 kilometer lange route stopt u bij twee deelnemende, lokale restaurantjes, waarbij ook Restaurant Bleijenbeek een stop is. U kunt ervoor kiezen om te starten, met een ontvangst van een kopje koffie en een stuk gebak en om vervolgens ook weer te eindigen bij Bleijenbeek met een lunchgerecht of diner. Ook kunt u er voor kiezen om Bleijenbeek als tweede stop te bezoeken. U kunt dan in het restaurant een lekker soepje nuttigen.

De prijs voor het Happen en Stappen ochtendprogramma bedraagt €21,95 (u eindigt bij Landgoed Bleijenbeek met een lunch) en voor het middagprogramma €27,95 (u eindigt bij Landgoed Bleijenbeek met een hoofdgerecht). Deze prijs is inclusief de gerechten.

Klik hier voor meer informatie en het reserveringsformulier

liefde voor Limburg

Deze tips worden mede mogelijk gemaakt door