landgoed welderen

Ontdek de zakelijke mogelijkheden

Businessclub

De combinatie van zakendoen, relatiebeheer en golf is een veelbesproken en succesvol concept. Ook Golfbaan Landgoed Bleijenbeek draagt het bedrijfsleven een warm hart toe. De golfbaan beschikt over uitstekende faciliteiten voor vergaderingen, seminars, presentaties, zakenlunches en –diners. En uiteraard kunt u bij ons terecht voor golfdagen, clinics of golflessen, voor een ontspannen dagje samen met uw relaties.

Sinds heden zijn de twee businessclubs van Landgoed Welderen en Landgoed Bleijenbeek, samengesmolten tot een businessclub. Dit betekend dat er een gezelschap van zo’n 140 bedrijven is ontstaan die stuk voor stuk graag hun contacten in de omgeving willen optimaliseren en verbreden.

Uw klanten en zakenrelaties ontvangen in een nieuwe setting en hen beter leren kennen, tijdens bijvoorbeeld een ronde golf, kan u veel voordelen leveren. Daarnaast ontmoet u veel nieuwe mensen waarmee u uw netwerk kunt uitbreiden, voor de toekomst.

Gecombineerd Businesslid zijn biedt u verscheidene privileges waardoor het businessclublidmaatschap duidelijk wordt onderscheiden van het persoonlijk lidmaatschap. Alles staat geheel in het teken van u, uw relaties, uw bedrijf en uiteraard: golf!

Sponsoring

Op Golfbaan Landgoed Bleijenbeek zijn er diverse mogelijkheden van sponsoring en reclame. Reclame maken op onze golfbaan maakt het voor u makkelijk om eenvoudig uw doelgroep te bereiken. Immers, hebben wij op de golfbaan ook te maken met een specifieke doelgroep. Met deze vorm van reclame kiest u voor een uitstraling die past bij uw bedrijf en combineert u het nuttige met het aangename: u presenteert zich in een formele sfeer. Uw doelgroep passeert uw reclame-object tijdens een heerlijke ronde golf. Doordat er in principe weinig reclame zichtbaar is op de golfbaan en doordat uw doelgroep een positieve houding heeft tijdens het golfen valt uw reclame uiting al snel op en trekt het al snel de aandacht van de bezoekers van de golfbaan.

Tevens zijn er ook in Paviljoen Bleijenbeek voor u mogelijkheden om te adverteren. U kunt zich tevens met uw reclame richten op de Business to Business markt. De mogelijkheden zijn divers en aan te passen naar uw wensen.

Wanneer u meer informatie wilt over de mogelijkheden tot sponsoring en de verschillende vormen van reclame kunt u altijd reclame opnemen met het Sales team van Golfbaan Landgoed Bleijenbeek. Dit kunt u doen door een mailtje te sturen naar w.hendriks@bleijenbeek.nl of door even te bellen naar 0485-530084.

Vergaderen

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in een rustige, sfeervolle ambiance, in de buurt van de steden Venray, Boxmeer of Nijmegen? Op Landgoed Bleijenbeek heeft u toegang tot twee vergaderzalen met de nodige faciliteiten zoals beamers, schrijfwaren en voldoende parkeerplekken.De vergaderzalen van Landgoed Bleijenbeek bieden een prachtig uitzicht over het landgoed en de golfbaan. waardoor u ongestoord kunt vergaderen in een ongedwongen, inspirerende en groene omgeving waar u ongestoord uw ideeën met uw collega’s kunt uitwerken op papier.

Uiteraard is de mogelijkheid aanwezig om uw bezoek te combineren met een lunch of diner in het restaurant óf uiteraard in de vergaderzaal.

Bedrijfsevenementen

Landgoed Golfbaan Bleijenbeek is de perfecte locatie voor uw bedrijfsevenement. U kunt een van onze ruimten gebruiken voor workshops, vergaderingen of evenementen óf u kunt uw jaarlijkse personeelsuitje in ons restaurant vieren. Met of zonder combinatie met de golfsport.

Onderstaand vind u de diverse mogelijkheden van de golfevenementen die we u kunnen bieden.